Lägg hallonen i glas och häll över gräddenoch toppa med riven mörk choklad. Igår när jag satt och kollade igenom recept på min dator hittade jag denna efterrätt som jag åt hos mamma strax innan jul men som jag aldrig hann lägga upp
Riv den vita chokladen i en bunke, värm gräddenoch limecezt i en kastrull så den nästan kokar. Mörk chokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar ochhallon
Vispa vispgrädde tillsammans med florsocker. Bred sen på hälften av den vispade grädden på sylten. Det blev tårtbottnar med smak av citron och sen en massa hallonoch vit choklad
Servera den gärna med lite vaniljyoghurt. se och såg receptet på denna underbara frozen "cheese"cake. Tina hallonene lite (de ska fortfarande vara lite frusna)
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.