Den är krämig, djupt chokladig och väldigt svår att skilja från en helt vanlig cheesecake. Dock kände jag redan när jag började finkamma internet efter härliga veganska bakrecept att en vegansk version av cheesecake vore riktigt kul att börja med
Cheesecakemed pepparkaksbotten. Här kommer recept och bilder på en jättegod och enkel cheesecake som jag bakade till min fina mammas kalas någon dag före julafton
Ställ din cheesecake i frysen några timmar. Tryck ut smulorna i en rund form med löstagbar kant. Ta ut din cheesecake från frysen och häll över den smälta chokladen
Börja med botten till cheesecaken, mixa digestivkexen till smulor och rör ihop med smält smör. Men det var nog lite i det sötaste laget med så mycket kola uppe på
Krämig cheesecakemed smak av choklad. Till en rund springform med löstagbar kant behövs. Enkel att göra bara du har tid att låta cheesecaken stå och stelna i några timmar innan servering
Det söta kommer från medjool dadlarna. Cheesecaken är enkel att göra bara mixa allt i en matberedare och hälla upp i en löstagbar form och låta stå över natten i kylskåpet
Cheesecakefyllning. Lägg några klickar kräm uppe på och marmorera sedan med baksidan av en slickepott. Platta till ytan lite lätt med baksidan av en slickepott och grädda mitt i ugnen i 8-10 minuter. Blanda ihop hallonpurén med strösocker, 50 g vatten och limesaft i en kastrull. Stoppa in cheesecaken i ugnen på 200 grader och sänk värmen direkt till 120 grader (öppna inte ugnsluckan) och grädda i 45-50 minuter. Stäng av ugnen, lufta några sekunder och låt cheesecaken stå i eftervärmen i ytterligare 50 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.