Riv mjölkchokladen grovt på ett rivjärn eller hacka den. Om ni behöver tips på en VÄLDIGT god efterrätt till helgen så rekommenderar jag denna cheesecake
Chokladtopping. Jag har bakat en del raw food kakor och tårtor med varierat resultat men i påsk testade jag denna , originalrecept från Emma och himmel så gott
Garnera cheesecakenmedchoklad och citron. Mixa kex och choklad i matberedaren med kniven monterad. Mixa philadelphiaost, crème fraiche, socker, vaniljsocker, stärkelse, rivet citronskal, ägg och den smälta chokladen
Dock kände jag redan när jag började finkamma internet efter härliga veganska bakrecept att en vegansk version av cheesecake vore riktigt kul att börja med
Krämig cheesecakemed smak av choklad. Om du fyller formen medchokladsmeten sen utan att först lossat lite på kakan kan den komma att spricka sönder när kanten på formen skall tas bort (trist med fula kanter när det är dags för servering)
Smält chokladen i en skål över vattenbad. 100 g vit choklad. Vispa med elvisp ihop färskost, 1,5 dl socker och äggen så det blir slätt. Vispa ihop choklad, creme fraîche och 0,5 dl socker
Ställ in i kylskåpet medan du gör chokladfyllningen. Det söta kommer från medjool dadlarna. Igår bakade jag en vegansk choklad påsktårta som vi ska ha som efterrätt till påskmiddagen imorgon
Smält vit choklad försiktigt i mikron eller över ett vattenbad. Cheesecakefyllning. Lägg några klickar kräm uppe på och marmorera sedan med baksidan av en slickepott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.