Då gör man som jag gör och fyller formarna med så mycket kräm att det nästan rinner över. Koka chokladkrämen, och red av den med maizena tills den nästan blir tjock som kola
Jag hällde i lite extra så det blev lite med choklad i botten på formen. Väldigt lätta och snabba att göra med få ingredienser och en bra baksak att ha på ett kalas
Gör chokladformarna, se chokladteknik. Häll mjölken i en kastrull tillsammans med vaniljstången och den hackade chokladen, och upphetta sakta till kokpunkten
Har ända sedan jag köpte boken Lyxiga cupcakes och läckra småkakor - Bakverk från berömda Hummingbird Bakerey i London varit sugen på att testa cheesecakebrownies medhallongrädde
200 g vit choklad 150 g smör 2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 0,5 g saffran 0,5 krm salt 1 krm vaniljpulver 1,75 dl vetemjöl 3 ägg florsocker, att pudra med
Lägg på den andra marängbottnen och fördela resten av hallongrädden i ett jämnt lager ovanpå. Fördela 2/3 av hallongrädden på chokladtryffeln. Toppa med jordgubbar och hallon 2 färdiga marängbottnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.