Vispa smör, ägg och sötningsmedel (smält inte smöret). Häll i vetemjöl, bakpulver. Rör till en fin deg. Tryck/ kavla ut halva degen i en smord ugnssäker form
Det stod en lite flicka med sin pappa vid sidan om mig och sneglade bestört på de “läbbiga” djuren med sina tentakler och sugkoppar, men jag försäkrade henne om att de var jättegoda
Missförstå mig rätt, jag tycker absolut att man ska avstå från tillsatt raffinerat socker, glukosirap och liknande, och har man svajigt blodsocker kanske man behöver vara lite extra försiktig med frukt, men i min värld är det en stor skillnad mellan en frukt och socker
Brödet är gott som det är eller med något mer 'smaklöst' pålägg & får dig att kanske springa på toaletten mer än 1 gång per dag som mamma uttryckte det, haha
1 krm rosdee seasoning mix garlic (thailänsk buljongkrydda med vitlök). Hacka Jalepènon i små bitar, blanda alla ingredienserna och ställ i kylskåp tills servering 2 dl gräddfil
Bröd med filmjölk,. Häll smeten i en brödform 1,5-2 liter med bakplåtspapper. Frukt och nötböd. Detta är ett otroligt lätt recept som passar alldeles utmärkt till en kopp te i höstrusket
Finhacka myntan och blanda med frukten. Smaksätt yoghurten med vaniljsocker till lagom sötma. Klicka i yoghurt i serveringsglas och toppa med frukten och gärna en myntakvist
Häll upp i två glas och toppa det hela med lite hackad choklad och några bär. Häll yoghurten och bananen i en matberedare eller mixer, blanda och häll sedan i bären och juicen och blanda alltsammans några minuter så det blir som en dryck
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.