Blanda kakao, hackad choklad, socker samt mjölk i en kastrull. Jag älskar varm choklad som är gjord på äkta 70 % choklad, marshmallows som smälter i munnen och grädde toppad med riven choklad & kanel
Att göra en egen chokladpudding är inte alls svårt. Man kokar upp en rad med ingredinser och låter det småkoka någon minut, låter det stelna i kylen och sen är det klart
Ännu en smoothie. som jag leker fram i samarbete med svensk kosttillskott. Tänkte först kalla den. banana split men så kom jag på att jag glömt körsbäret, så får nog göra om den
Glutenfri choklad & mint kladdkaka. Jag har nått en bit på vägen med min blogg och passerat ett stort tal idag, med det vill jag dela med mig av en sötsak dagen till ära
Kanske är det för att jag har fastnat helt för Fazer´s nya choklad, "Iced coffee & mudcake". Där choklad, kaffe och kladdkaka typ får mina smaklökar att kvittra av lycka
Kaffesmakande ganache200 g grädde, ca 2 dl15 g nescafe, ca 2 – 3 msk50 g honung, ca 3 msk90 g smör500 g choklad, hälften mjölkchoklad o mörk chokladHacka chokladen och lägg i en bunke
Raw food är en på många sätt spännande mattrend, särskilt när det gäller efterrätter och fika. Praktiskt också om en vill bjuda på något som är både glutenfritt och laktosfritt
Jag gjorde min egna version med hackad choklad, fudge och salta jordnötter och de blev galet goda. Häll kondenserad mjölk över kexbottnet, strö över choklad, fudge och salta nötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.