/ Blanda samman ägg och socker. / Rulla mindre bollar, typ 1 stor matsked med deg. I feel like I start most of my posts with “I love…” and then whatever I’ve baked follows
Rulla små bollar av degen, rulla även in en liten bit av fudgen i varje kaka. Självklart kan kakor vara lite extra spännande med en liten hemlig gömma i, göm vad du vill (ätbart förstås)
Det här är en sjukt god kaka, och den går inte att jämföra alls med tex chokladbiskvier som ofta görs på mandelmassa (vilket bara blir äckligt om ni frågar mig), de här är sega och lite krispiga i kanterna, med en mjuk fyllning i mitten
Dela dumlekolorna och tryck i en bit dumlekola i gropen på kakan. Lägg bollarna på en plåt klädd med bakplåtspapper och tryck till dem med botten på ett tsk mått
Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med en liten minibit - sedan känner man sig nöjd
Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv. Lägg i en form som du först har smort kanterna med kokosolja och eller så plattar du ut degen på ett smörpapper på en plåt
Chokladmugg-kakamed vaniljkesella och jordgubbar (low carb). ) Rumpa och baksida lår är ett av de områden jag verkligen måste fokusera på nu fram till SM så jag har lagt till en extra ben-dag med fokus på just detta område
-) Blanda sedan in lavendel och finhackad choklad. 200 g smör5,5 dl vetemjöl2 dl strösocker1 tsk bikarbonat2 msk sirap1,5 msk torkad lavendel100 g mörk chokladhacka / knåda ihop smör, mjöl, socker, sirap och bikarbonat till en deg. ta ut och gör 20 skivor av varje rulle. lägg på bakplåtspapper på plåt och grädda i 10 min i 200 C. 100 g mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.