Mustigt och gott, hur gott är det inte med en chili och olika tillbehör till. Texas chili. Här serverade vi med ostquesadillas, syrad rödlök, gucamole och tomatsalsa
Kärna ur och dela chilin, skala löken och vitlöken. Tillsätt mixen tillsammans med en skvätt olivolja, rapsolja, lite pressad lime, salt och peppar till avocadon och blanda och mosa ihop det med en gaffel
Smakas av med salt och servera med gräddfil, bröd och guacamole. Ta bra en stor gryta med lock och bryn köttet i olja tills det har fin yta runt om alla köttbitar
Sweet chiliguacamole. Gör guacamolen genom att mosa avokadon och blanda med övriga ingredienser. Hinner inte fota medans det är ljust ute och inne blir det skrutt
När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Ner med paprikapulver, salt, svartpeppar, soja och valfri mängd av röd chili. Bryn färsen med smör i en gryta tills den fått fin färg, blanda ner löken och låt det steka tillsammans med färsen en stund
Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt. Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis
Servera med t ex guacamole, riven ost, hackad gurka, tomat, rödlök och nachos. I med hackad lök, tomatpuré, hackad tomat, riven vitlök, buljongtärning, chilipulver, paprikapulver, spiskummin, pizzakrydda och vatten
) Fräs hacket i rikligt med olivolja, fräs också chilipulvret. I går var det så ruggigt väder att det passade bra med något riktigt värmande, att somrarna kan bli så olika vädermässigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.