CHIAPUDDING MED BANAN OCH VANILJ
Från Sockerbotten till Hälsotoppen
Från Sockerbotten till Hälsotoppen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 och alfalinolensyra). När fröna blötläggs avger det en gelé vilket ger chiapuddingen en härlig konsistens. Dessutom fungerar den gelén som ett skydd för känsliga magslemhinnor. Alfalinolinsyran har också en förmåga att läka och lindra inflammationer i mage och tarm.
  •  
  • Du behöver
  • 3 dl kokosmjölk (går även med annan mjölk, förslagsvis mandel eller havremjölk)
  • ½ dl chiafrön
  • 1 banan 1 msk vaniljpulver
  • (några droppar Sweet Drops Vanilla Cream - valfritt)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.