Här kommer receptet på en underbart bra cheesecakemedblåbärochvit choklad. Efter ett tag kan man täcka kakan medaluminiumfolie så den inteblir för mörk
Cheesecake är lustigt nog en typ av bakverk som jag ivanliga fall inte är så förtjust i, men som jag i denna hälsosamma variant tycker är både riktigt gott och superfräscht
Älskar blåbäroch kardemumma ochvisst är det väl gott medcheesecake. Nu var det dags att göra en cheesecakeiminfavoritformsilikomartintrecciooch det funkade ju fint det med, och nästa gång blir det en hederlig sockerkaka
För kompott på rabarber är just vad det ligger där iglaset varvat med kexsmulor och ostkräm, det är en variant av cheesecake som serveras iportionsformoch den är lite enklare att laga till än vanligcheesecake
I helgen åt vi mycket gott och en utav efterrätterna var en smarrigcheesecakemed smak av Oreo. Kakorna har länge varit en favoritoch nu har Marabou kommitmed en mjölkchoklad med smak av Oreo, Yey
En variant på cheesecake som går snabbt att göra och som inte kräver någon ugn är den här cheesecakenmedblåbärochcitron där färskost och creme fraiche blandas ihopoch sedan får stå i kylen och stelna
Gjorde denna cheesecake här om dagen som jag verkligen kan rekommendera. Topping 350 g tinadeblåbär 1 dl färskpressad citronjuice 1 1/4 dl socker Botten 200 g digestivekex 100 g smält smör Fyllning 500 g mascarpone 5 dl crème fraiche 3 msk florsocker. - Läs hela inlägget här 350 g tinadeblåbär. 1 dl färskpressad citronjuice. 200 g digestivekex. 5 dl crème fraiche
Smula kexen och blanda ihopmed det smälta smöret, tryck ut i en form med löstagbarkant. Väldigtsmaskigoch en egen uppfinning som jag definitivt kommer göra
Ställ cheesecakentill att det är dags att servera den. Häll den sedan över den stelnade cheesecaken. För några veckor sedan besökte jag Håkan och , tillsammansmed Pelargonsällskapet Halland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.