Lägg haricot verts och den stekta svampen i grytan, koka i fem minuter till utan lock. Lätt att göra också och inte särskilt tidsödande, en gryta behöver inte ta lång tid, speciellt inte med kyckling
Lägg över svampen i stekpannan med kycklingen och häll ner resten av osten och matlagningsgrädden. Stek under tiden även de kvartade champinjonerna och kantarellerna och den hackade rödlöken i en annan stekpanna
2 2 port ris 250 g champinjoner 140 g tärnat bacon 300 g strimlad kycklingfilé 1 tsk smör salt och peppar 1 dl vatten 2 dl rödvinssås 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
Gör såhärTa av stammen från champinjonerna och mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonerna med smörblandningen och toppa med ost
Blanda rapsolja, soja med salt och svartpeppar. Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, och chilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
Blanda ihop haricot verts med övriga ingredienser, salta och peppra. Ansa haricot verts på ändarna och fräs i smör i stekpannan några minuter, rör runt
Men innan dess så blir det en tur ut till sonen, gosa med barnbarnen och titta till alla djuren. De skall också få en ny plats att bo på som är i angränsande till hagarna, men vem hade räknat med denna snön
Torka av, och lägg på en plåt med snittytan upp. Ni vet väl att det finns många fler sätt att göra saker och ting krämiga, än att blanda ner en massa smör och grädde
Snubblade förbi receptet av en slump när jag såg bloglovins mail med toppinläggen, ett mail som jag oftast skickar rätt ner i papperskorgen, men tack och lov att jag inte gjorde det säger jag bara
Och det rycket gör vi med en riktigt god pizza som är både vegetarisk och glutenfri. Matjessill, grillning, jordgubbar och små grodorna runt midsommarstången
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.