Cajunstekt älgbiff
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor älgbiff eller oxfilé (150-200 g)
  • 2 msk majsolja
  •  
  • Cajunkrydda
  • 1 msk paprikapulver
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk lökpulver
  • 1 tsk vitlökspulver
  • ½-1 tsk cayennepeppar
  • 3/4 tsk nymald vitpeppar
  • 3/4 tsk nymald svartpeppar
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk oregano
  •  
  • Friterad scharlottenlök
  • 2 dl majsolja
  • 4 skivade scharlottenlökar
  •  
  • Pastabädd
  • 250 g pappardelle eller annan bandpasta
  • 300 g färsk karljohanssvamp eller annan svamp
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 2 msk majsolja
  • 2 krm salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 150 g tärnat rökt sidfläsk eller bacon
  • 3 skållade
  • urkärnade och tärnade tomater
  • 1 msk finhackad färsk basilika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.