Ni som har följt mig ett tag vet att jag har haft en oändlig jakt efter butternutsquashen. Efter många om och men så har jag funnit butternuten i min lokala butik
I fredags gjorde jag en riktigt god soppa på butternutsquash, men jag hann aldrig fotografera den, så nu lånade jag en bild från Martha Stewarts sida, där hon visar hur man skall skära butternutsquash
1 st butternutsquash i bitar. Ingredienser 4 portioner 1 st butternutsquash i bitar. I alla fall innan man kokar dem så är färgerna vackra som ett höstlöv
Borsta butternutskivorna med olivolja och placera dem på en plåt med bakpapper. Borsta olivolja på ena sidan av varje bröd, dela ut squash, mozzarella, och oregano jämnt över 4 av de 8 brödskivorna. ) 1 mellanstor butternutsquash
Butternutsquashsoppa med morot och palsternacka (3-4 port). 1 butternutsquash pumpa (ca 700g), skalad och tärnad. ButternutSquash Soup with Carrots and Parsnips (servings 3-4). 1 butternutsquash pumpkin (about 700g), peeled and diced. Butternutsquashsoppa med morot och palsternacka (3-4 port). 2 grönsaksbuljongtärningar 1 butternutsquash pumpa (ca 700g), skalad och tärnad. ButternutSquash Soup with Carrots and Parsnips (servings 3-4). 1 butternutsquash pumpkin (about 700g), peeled and diced
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.