Färsen som jag gjorde burgare av blandade jag ihopmed en dryg tsk rökig salsa som finns på tex mex-hyllan, lika mycket dijonsenap, salt och svartpeppar
Fyll pitabrödenmed sallad, salsa ochbönburgare. Burgare. Mixa samman bönor och lök med bakpulver, potatismjöl, spiskummin, salt och peppar i en matberedare eller med hjälp av en stavmixer
Fyll pitabrödenmed sallad, salsa ochbönburgare. Burgare. Mixa samman bönor och lök med bakpulver, potatismjöl, spiskummin, salt och peppar i en matberedare eller med hjälp av en stavmixer
Saftigtoch fullt med smaker. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltidmedlite bröd, som en förrätt eller ett tillbehörtill en köttbit
Klä en braspanna medfoliepapper, och häll kycklingochmarinadeni formen. Jag har hållt på i många år med den här kosten, har man lärt sig känna igen, om ett recept kan fungerar
Vispa ägg, mjölk och grädde så det blir välblandat, krydda med salt och svartpeppar. Klä in hela kanten medfolie så den hålls på plats när du förgräddar
Vispa äggen och blanda medköttfärsblandningen. Bryn lök, vitlökoch köttfärs. Fyllning. Häll allt i pajskalet och lägg på skivade tomater, smat toppa med osten
IngredienserPortioner. 4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.