Dela äggen i halvor och lägg på ett fat. Dela blogginlägget. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Skala och skär sötpotatisen i mindre bitar som du lägger i en medelstor kastrull. Dela det här. Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Den här buffén har upptagit en läskigt stor del av min lediga tid dom senaste veckorna. Jag har funderat, planerat, handlat, fixat, lagat mat, skrivit och fotat i åtskilliga timmar
bytt ut en del av svampen mot shiitake för mer umami, adderat några soltorkade tomater för mer djup, bytt ut salvia mot timjan och lagt till pankoströbröd för ett frasigt slutresultat
Om en vecka är det ju påskafton, och sedan kommer Valborg, Första maj, konfirmation, bröllop, barndop, student och alldeles "vanliga" födelsedagsbjudningar och vårliga träffar i en strid ström
4. . I helgen har det bakats julgodis i ett hejdundrans tempo. Jag hade världens finaste småkusiner här som baksällskap och vi hann med att göra 5 olika sorter under dagen
Det är en glutenfri mandelmarängrulltårta med blåbär och grädde. Fjällmor’s Ostkex 5 dl riven Ost 2 Ekologiska Äggulor 1 dl Pumpakärnor Svartkummin Riv osten grovt, jag hade 4 dl Storsjö Svart och 1 dl Holländsk Rosmarinost. Rödbetstimbalerna blev skurna i 4delar fick några tunna skivor smör över, innan värmningen. 4 dl Stor
KallskuretPå överraskningsfesten vi hade för ett par veckor sedan bjöd vi på Italiensk buffé. Enkel och god mat att förbereda då det är många gäster och man inte har så mycket plats för varmhållning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.