Vegansk påskmat, Vegokäks lättlagade buffé del 3/3
Vegokäk
Vegokäk
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sötpotatisröra
  • 2 medelstora sötpotatisar
  • 1 dl röda linser + 3 dl vatten
  • 1 tärning grönsaksbuljong
  • 1 msk harissa
  • 2 tsk smoked paprika
  • en skvätt olivolja
  • Enkel och snabb vegansk senapssill
  • 1 aubergine ättikslag*
  • 1 burk gravlaxsås
  • *Ättikslag
  • 1,5 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 1/2 dl ättiksprit 12%
  • 5 kryddpeppar och svartpepparkorn vardera
  • 2 lagerblad salt
  • Edamame- och myntaröra
  • 1 pkt tinade edamamebönor
  • 1 kruka mynta
  • 3 msk olivolja
  • en skvätt citron
  • örtsalt/salt
  • Citron- och basilikamajonnäs
  • 2 dl majonnäs
  • 1 kruka basilika
  • 1 citron, saften + skalet
  • 2 pressade klyftor vitlök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.