Vegansk påskmat, Vegokäks lättlagade buffé del 1 av 3
Vegokäk
Vegokäk
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 1/2 avokado/person
  • 2 dl vegansk majonnäs
  • 1 dl havre fraiche
  • 1-2 burkar tångrom, ex svart och röd
  • 100 g fast tofu
  • 1/2 rödlök 2 minimala droppar liquid smoke
  • sjukt mycket dill (ett stort knippe/1 kruka minst)
  • 1/2 citron, saft + skal
  • örtsalt/vanligt salt
  • ev salta kex/crostinis
  • Ingredienser
  • 1 dl belugalinser + 2 dl vatten
  • 1 burk kronärtskocka i olja
  • 250 g babyplommontomater
  • 1/2-1 påse sallad (jag tog maché)
  • 1 citron, saft + skal
  • 2 tsk torkad timjan
  • 1/2 tärning grönsaksbuljong
  • Ingredienser
  • 1 pkt smördeg
  • 300 g skogschampinjoner
  • 100 g tofu
  • 2 tsk torkad timjan
  • 1 msk soja
  • 1 vitlöksklyfta 1/2 gul lök
  • örtsalt/vanligt salt + svartpeppar
  • rapsolja till stekning/pensling
  • eventuellt svarta sesamfrön

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.