– Avokadohalvor med veganskagen. bytt ut en delav svampen mot shiitake för mer umami, adderat några soltorkade tomater för mer djup, bytt ut salvia mot timjan och lagt till pankoströbröd för ett frasigt slutresultat
1 gul lök. 1 tsk paprikapulver. 1 tsk spiskummin. 3 tsk salt. 1 tsk harissa. 1 dl cashewnötter. Skär vitkålen i tunna strimlor och stek i en gjutjärnspanna tillsammans med löken som finhackats
Koka den med vinet och timjankvistarna tills hälften av vinet återstår. Baka rotsellerin i mitten av ugnen ca 45 minuter. Griljera sellerin mitt i ugnen ca 10 minuter
Lägg 200 g skogsbärblandning och 1 dl varmt vatten i en mixer och mixa till bären är i tillräckligt små bitar för just din smak. Häll i 1 skopa (25 g) av proteinpulvret (jag har valt Star-Nutrition) och mixa en bra stund så att pulvret blandas väl. 1 dl varmt vatten. 25 g sojaprotein naturell (1 skopa)
en stor buffé med massor av grönsaksrätter, men också med små laxspett och kall fläskfilé. Man kan säga att det är en delav mitt jag som intervjuar en annan delav mig själv…
Numera finns vegansk Quorn. Den första skörden av svartkål kom fint till sin rätt i den här pastan. Hur mycket av stjälkarna som kan användas får deras träighet och din mun avgöra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.