Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Eftersom jag inte hade något recept utan gjorde allt efter eget påhitt så är receptet sådär lite på en höft, men hörrni gör det här och njut av rätten till en iskall bira eller ett glas porlande bubbel
Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
Ta ut plåten och vänd över bottnen på ett nytt bakplåtspapper. Om någon har ett supertips på hur man lyckas bäst med att få en skinnsoffa ren utanatt torka ut skinnet blir jag mer än tacksam
Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgliga middagar som blir till efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att blogga om
Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Den nyrökta laxen i sikte. Det är så enkelt att det kan tänkas att vi aldrig mera kommer att köpa hem varmrökt lax från affären, ja så vida vi inte ska bjuda hem hela Petters följe på varmrökt lax, då måste vi nog först investera i ett helt rökeri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.