8-9 dl
av tex glutenfria havreflingor, boveteflingor, amarantflingor, quinoapuffar och bovetepuffar. Du kan blanda precis hur du vill, men havreflingor kan utgöra basen för granola.
2-3 dl
frön, tex blandning av solrosfrön och pumpafrön. Jag har blötlagt frön först och sedan torkat/rostat de i ugnen.
1 dl
vatten
3 msk
kokosolja
0,5 dl
honung
kanel och kardemumma efter smak, ca 2-3 tsk ca 1 tsk vaniljpulver
1-2 dl
tolkade tranbär eller russin (alla i familjen tyckte det var godare med tranbär)
Inlägget Glutenfri och varsamt sötad granola – recept dök först upp på Rawness. Här kommer receptet på min Granola som jag tog fram när jag hade mitt café (New haven Café) för några år sedan
Receptglutenfritt tunnbröd. Förra helgen, när jag var i Umeå och höll kurs för celiakiföreningen, så provade vi på att baka naturligt glutenfritt tunnbröd utan mjölmix
Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
Glutenfri vegetarisk paj med svamp och pesto. Det receptet finner ni HÄÄÄR. Jag har tidigare gjort en glutenfri paj på samma pajbotten men med en lax- och dillfyllning
Ni som är observanta ser säkert att degreceptet till lussekatterna är samma som de som jag hade till kanelbullarna, har endast bytt ut kardemumma mot saffran
Glutenfri granola med kokos och kakao – gör den själv. Inlägget Glutenfri granola med kokos och kakao dök först upp på A Big Heart & Soul - Jessica Clarén
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.