Morotskaka – recept ur boken Baka Glutenfritt (paleo)
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 12 bitar
  • 220 g malda valnötter (kan ersättas med mandelmjöl eller hasselnötsmjöl)
  • 2 ½ dl riven morot
  • 3 ägg 85 g rapsolja
  • 75 g dadelsirap, agavesirap, lönnsirap eller flytande honung
  • 1 msk citronsaft
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • 1 ½ tsk kanel
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 krm malen kryddnejlika
  • 400 g kokosgrädde (det fasta, vita från ca 2–3 förpackningar extra krämig kokosmjölk)
  • 4 msk kokosolja
  • 4 msk agavesirap
  • 1 krm vaniljpulver
  • 2 tsk rivet apelsinskal
  • strimlat apelsinskal
  • 50 g hackade nötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.