En väldigt god gratäng färdig att ätas som den är eller tillsammans med pasta, ris, bulgur etc. En härligt krämig sås med ostsås tillsammans med kassler och purjolök
Bacon går alltid hem i vårt hus med… Enkelt, billigt & gott. Blanda crème fraiche och grädden med hälften av den rivna vitlöken, kryddorna och riven ost
Dela broccolin i mindre buketter och även stjälkarna i mindre bitar om du vill ha med dem. Broccoligratäng dök upp lite här och där, och lät gott, så en sån fick det bli
Bryt i sär broccolin i buketter och koka dessa lätt i tre minuter, jag väljer att ångkoka den i tre minuter, låt därefter broccolin rinna av innan den läggs i en ugnsfast form smörjd med lite olja
Jag gillar gratänger av alla dess slag, men broccoligratäng är helt klart den bästa. Vanligtvis gör jag en helt vanlig variant med ägg och grädde i stanningen men förra veckan bjöd Bibbi på den här godbiten som hade bland annat lätt-créme fraiche och kvarg i smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.