När jag nu har blivit nyfiken på att baka och laga mer med glutenfria råvaror har jag börjat titta på innehållsförteckningarna på många av de glutenfria mjölmixer som finns
wpa iframe[src*='viewablemedia. Mät upp mjölet i en skål och tillsätt salt. 4 dl vetemjöl. Ta upp degen på mjölat bakbord och dela den i 8 bitar. Relaterade 4 dl vetemjöl
Perfekt att dekorera efterrättsmousse eller glass med. Det ska jag prova nångång, men då måste jag "baka" några nya flarn för de jag gjorde i helgen är slut för länge se'n
Gårdagens ”fångst” blev inget att skryta med men idag lyckades jag riktigt bra så jag och Juli mumsade sockerkaka (ja Juli smakade lite o lät verkligen nomnom, sötisen)
Om inte pappa gjorde det vi kallade "kul-gröt", eller sagogryn, dvs potatisstärkelse i form av kulor som man kokade i mjölk och serverade med en stor klick smör i mitten
Ner medmjölet och fixa en fin deg. Gör en halv eller en tredjedels sats, låt degen jäsa medan du duschar och gör dig i ordning, sedan är det bara att steka
Men nu gör jag en ny variant, den görs i långpanna och man slipper därmed hålla på med doppandet i choklad och kladdet runt det (även om det är roligt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.