Jag har alla mina favoritrecept samlade i en pärm med det blygsamma namnet 'Mina bästa recept'. Om ett recept lyckas med bedriften att bli godkänt, så blir det prydligt inskrivet under rätt kategori i ett worddokument
Blanda gurkrivet med resten av ingredienserna. Detta kommer att ge en fastare tzatzikisås. MEN vill du göra den längre (och bättre) varianten så börja med att hälla yoghurten i kaffefilter för att sila ifrån vasslen
Dela gurkan och skrapa ut kärnorna med en tesked. På grillen fixade vi kebabkryddade köttfärsspett och sparris och i köket fixade vi sallad o vitlöksstark tzatziki
Smaka av med salt och nymald peppar. Skölj och riv gurkna på rivjärnets grova sida. Lägg gurkan i en sil, strö över lite salt och låt det dra i ca 20 minuter
Blanda den rivna gurkan med salt i en bunke. Här hittar du mitt recept på vanlig tzatziki. Blanda med de övriga ingredienserna och smaka av om du vill ha mer salt eller citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.