Blanda rosmarinhacket med flingsalt, vit- och svartpeppar. Det är åtminstone en bra början innan man börjar att lova saker man inte kan hålla, ha lampskärmen på huvudet och gå och gömma sig med någon annans fru
När den är gyllenbrun, servera medtillbehören. Smaka av med citronsaft och kryddor. Vispa i oljan droppvis i ägg- och vinägerblandningen, när det börjar tjockna kan man hälla i en tunn stråle under vispning
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration tillnyårsmaten
Som ost- och nötälskare är det svårt att inte gilla det här. När man har en stor bit brieost (i det här fallet en hel tårta) som börjar se lite ledsen ut, är det här ett bra sätt att få användning för den
FIKONMED SERANOSKINKA GETOST OCH HONUNG. Jag blev bokad för att göra en trerätters för släkt och vänner och tog med mig mästerkockskolegan Andreas in i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.