Fyll blandningen i champinjonhattarna och garnera med cocktailtomat. Rulla ihop laxen och lägg rullarna kallt, gärna en stund i frysen, då blir de lättare att skära i munsbitar
Det händer då och då att jag åker till Stockholm över en dag, det är så lätt och billigt att åka härifrån, men den här gången stannande vi kvar och bodde på hotell
Blanda allt (spar lite polkakross till garnering) och låt stå i kylen några timmar. Idag efter jobbet knåpade jag ihop en fluffig kräm med vit choklad, grädde och polka med en knaprig kakbotten
Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som dessert till nyår. Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén från och med i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.