Yield. 18. Servings. 9. Cook Time. 50 Min. Grillad entrecote på baguette med avokado, citrondressing, majonnäs. 4. Friterad kyckling (KFC-style) med ranchdressing och asiatisk sötsyrlig
Idag har Edla hjälpt till i köket. Det är hon som gröpte ur tomaterna. (OK med lite av mammas hjälp) Sedan fräste hon köttfärsen medan hennes mor hackade lök mm Sedan fyllde hon två av tomaterna med köttfärs och en klick creme fraich och sedan locket på och in i ugnen
Jag spyr på bleka, vattniga och läskiga tomater som ligger och stirrar i grönsaksdisken. Kan man så tycker jag att man ska försöka hålla sig till ekologiska tomater och solmogna
Börja med att skålla tomaten i hett vatten ett par minuter, dra av skinnet på den och hacka, hacka löken och vitlöken, kärna ut chilin och hacka den väldigt smått, avokadon delas och kärnas ut och mosas om man vill ha lite grövre guacamole, eller så mixar man allt utom koriander, om man vill ha en finare guacamole, pressa lime över det hela, blanda,så att den inte missfärgas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.