Förrätt

Förrätt

Marinerade räkor på smördeg

Marinerade räkor på smördeg

Marinerade räkor200 g skalade räkor (helst stora) 1 klyfta vitlök 2 cm färsk ingefära, färskriven 50 g olivolja 1 krm flingsalt
Gougeres med comtékräm – recept

Gougeres med comtékräm – recept

Deg. Mät upp alla ingredienser och värm upp mjölk, vatten, smör, salt och socker på låg värme. När smöret har smält och det precis har börjat koka häll i mjölet i kastrullen

Förrätt à la napoleonbakelse

Sätt ugnen på 200 grader. Skär ut en fyrkant som är ca 25 x 25 cm. Dela den i 3 avlånga bitar. Picka dem med en gaffel
Lyxig trerätters med en grymt god förrätt!

Lyxig trerätters med en grymt god förrätt!

Förrätten blev nog en favorit som jag själv verkligen kommer att göra. Till förrätten fick vi ett så otroligt gott vitt vin, som passade perfekt- Boulder Bank (Sauvignon blanc) som ni kan läsa mer om här
Förrätter till nyårs

Förrätter till nyårs

Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering