På lunchbordet ställde jag fram grillad kyckling samt ugnsbakad sötpotatismed squash- ochtomatsalsaoch originalreceptet kommer från Coop men jag har bara justerat receptet lite efter min smak
Gott, gott och givetvis delar jag med mig av receptet. Enkelt men ändå med fantastiska smaker. Grillade även färsk vitkål, hasselbackspotatis på sötpotatisoch gjorde en fantastiskt god tomatsalsaoch även en vitlökssås
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatismed rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Jag serverade medsötpotatis i ugn och broccoli. Igår lagade jag fisk till middag enligt ett av mina absoluta favoritrecept - torsk i ugn med purjolöksgrädde
Om du har en halv sötpotatis, lägg den med snitt ytan ner på en plåt. Toppa med broccolimos, keso, ugnsrostade kikärtor (se receptlänk ovan) och granatäppelkärnor
Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda medsötpotatisen på en plåt. Tillsätt en klick smör och lägg ner svampen så att den får steka med några minuter på varje sida på mellanvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.