Om du tycker att krämen blir för tjock – testa att tillsätta mer olja. Eftersom både jag och sonen tyckte att det smakade för mycket solroskärnor förra gången jag provade att göra egen nutella beslutade jag mig för att göra ett försök till, men på ett annat sätt
Här ska ni få se beviset på att form ingen betydelse har. Denna bild fick jag av Kaija en läsare och bakare, detta är receptet Kransbröden ur Baka matbröd med LCHF x 3 = två fina limpor
Rik på flavonoler som är en mycket stark antioxidant som motverkar fria radikaler i kroppen. Tips från Montri Sawaengmee att den också fungerar till att “öppna tredje ögat” inom chakran
Arbeta igenom degen på bakbordet och kavla/platta ut till en tunn rektangel. Bullarna blev mjuka och saftiga och inte alls torra som en del glutenfria bullar ibland kan bli
Jag slängde ihop en kaka under eftermiddagen då vi skulle ha middagsgäst denna söndagseftermiddag. Jag tog vad jag hade i skåpen och det var inte mycket måste jag säga
Med vispad äggvita i smeten blir konsistensen luftig och fluffig så att den smälter i munnen. ett par msk agave eller honung men det går bra att göra chokladmoussen helt sockerfri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.