Goda naturligt glutenfria kanelbullar - kanske att bli lycklig av
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 g färsk röd jäst - ½ paket
  • 2,5 dl valfri mjölk - jag använde Åsens röda ohomogeniserade
  • ½ dl ljust rårörssocker - mitt får extra smak av vanilj eftersom jag stoppar ned urskrapade stänger
  • 2 tsk äkta vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 2 stora ägg
  • 2 dl ljust bovetemjöl
  • 2 dl rismjöl
  • 1 dl potatismjöl - mitt lite grövre kommer från Recomarket
  • 2 msk husk
  • ½ tsk nystött kardemumma
  • 90 g riktigt mjukt rumsvarmt smör
  •  
  • Fyllning
  • 100 g mjukt, rumsvarmt smör
  • ½ dl ljust rårörssocker
  • 2 tsk äkta vaniljsocker
  • 2 msk kanel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.