Sillen räcker till betydligt fler än 4 pers. För några år sedan så åt jag inte en enda sill-variant. Jag visste inte heller hur jag skulle lära mig detta
10 st tomtar som kommit till världen. Kanske inte riktigt rätt säsong för dessa tomtegubbar just nu. Men detta var ett projekt om har legat på is ett tag
Efter lite fika så fick jag ett paket kalkonfärs framför mig och fria händer. Julaftonsbollarna jag gjorde var så goda, att dem kan jag äta hela vägen till påska
Skär kall kokt potatis i mindre bitar. Skär grönsakerna fint gärna med mandolin eller osthyvel. Vispa ihop dressingen och blanda allt och låt stå ett tag innan servering 250 gram potatis
Kyl då såsen framtill man vill servera. Köttet hade jag först bundit upp med steksnöre så filén skulle vara jämntjock och låtit den ligga framme så köttet blev rumstempererat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Jag gjorde för första gången själv denna gratäng som mamma bjudit på flera gånger, tycker den är såå god och föredrar den framför vanlig potatisgratäng
Köttfärssås är en rätt som är snabb att laga till och den är god också. Lägg till lite mera jobb och tid och få denna jättegoda pastagratäng på middagsbordet
En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar. Marinaden som jag gjorde till kycklingspetten i veckan är en traditionell och enkel marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.