Passar så fint ihop med brysselkål, stora vitabönor, körsbärstomater ochpurjolök. Dressingen är klar och blandas till sist med kål, bönor, grönsaker, örter och sallad
500 g biff, nötkött i bit, lövbiff eller älg. 1 purjolök, skivad (ca 2 deciliter). 500 g biff, nötkött i bit, lövbiff eller älg 1 msk olja 2 krm finmald vitpeppar 1 tsk salt 1 klyfta vitlök 1 dl oystersås 5 dl vatten 1 purjolök, skivad (ca 2 deciliter) 1 msk redning, t ex maizena ris till servering persilja, till servering
Blanda ordentligt och smaka av med havssalt. Mitt bidrag till vår MBT förra veckan var ett gäng pesto- och parmesandressade stora vitabönor som blev otroligt goda om jag får säga det själv
Jag hade taggsvamp i frysen som jag stekte till biffen, medan såsen i Åre innehöll champignoner. Alla recept som Du tidigare kokade pasta till, blir både färgrikare och godare med en grönsak istället
Vitabönormed soltorkade tomater, vitlök och salvia (insalata di fave e salvia). Har du inte redan blötlagt och kokat bönorna så går det naturligtivis lika bra med färdigkokta i tetrapack
Tärnade rödbetor med stora vitabönoroch bladspenat. Riva och blanda i en risotto, tärna och blanda till en sallad med äpple, gurka och getost, skiva en rödbeta och servera till en sojakorv eller vegburgare
Jag har fortfarande inte hittat torkade stora vitabönor att koka själv, vilket jag gör med alla andra bönoroch linser jag äter, så jag köper faktiskt färdiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.