Nagga degen väl med en gaffel eller nagg. Fyll med önskade fyllningar och dekorera tårtan efter smak. Vill man göra varma mackor skär brödet i önskade storlekar och fyll med valfri fyllning
Förutom att pensla dina bagels vid bakning kan kryddblandningen användas till att strö på hårdkokta ägg, avokado, över sallader eller annat som du önskar
Det är många som ifrågasätter mitt val att äta glutenfritt här - eller egentligen ifrågasätter de inte det, de undrar mer hur det ens är möjligt att leva glutenfritt i landet av pasta och pizza
Bagels av New York-stil innehåller salt och malt och kokas i vatten. New York-stil och Montréal-stil. Bagels är mycket populära i Nordamerika och Storbritannien och äts ofta med cream cheese och andra pålägg
Vi kickar av dagen med receptet på en sån här. Galet varmt ute med +25 i skuggan. 1 bagel. På med ost och in i ugnen 8 minuter. -Mama Skogly ♥ 1 st. 1 bagel
Arbeta degen väl med maskin. Ta upp "ringarna" med hålslev och lägg dem på bakplåtspapper. Pensla med uppvispad äggvita och strö på sesamfrö eller vallmofrö
Sprayade rejält medvatten/äggvita/salt/sirapsblandning för att få bagelskänslan till trots. Sen sprayade jag med min specialblandning och ställde in i ugnen
Lägg över dem på plåten med bakplåtspapper och pensla med uppvispad äggvita och strö över valfria frön (kanel & russinbagels ska bara penslas med äggvita, alltså inga frön)
Flingsalt, solrosfrön, sesamfrön, rosmarin, pumpafrön eller några andra frön. Jättegoda bagels, lite svåra att få till så att dom blir snygga, men efter lite träning så går det bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.