Hacka de soltorkade tomaternaoch blanda dem med philadelphiaosten. Smaka av med salt och peppar. Fyll kycklingfiléerna med blandningen och linda sedan bacon runt om dem
Blanda ihop en klick creme fracihe med mosad fetaost och strimla ner soltorkad tomat. När kycklingen är genomstekt, servera med såsen och isbergssallad
400 g gnocchi ( som en öppen snäcka) 500-600 g fläskfilé, skivad i cm tjocka skivor 12 champinjoner, dela i kvartar 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja, strimla 8 cocktailtomater, delade i kvartar 10-15 färska basilikablad, finstrimla 1,5 dl riven. 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja. 8 cocktailtomater
Fräs upp köttfärsen och i medtomatpuré, köttbuljongtärning, hackad lök, vatten och svartpeppar. Vevade ihop en gryta med lite gott och blandat som jag bara måste dela med mig av
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Toppa med färsk timjan. Servera med couscous och sallad. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.