Preheat oven to 200 degrees F (95 degrees C). Place a serving platter into the oven to warm. Season the chicken breast pieces with salt and pepper and dredge them in flour
Pound each fillet to 1/2-inch thick, if needed. Beat eggs, parmesan cheese, 2 tablespoons of lemon juice, a pinch of salt and some black pepper in a shallow bowl
1. Lägg fiskbitarna i en smord ugnsfast form. Pensla med HP-sauce och krydda med salt och peppar. 2. Baka i ugn på 100 grader i cirka 15 minuter (tills fisken är 50 grader i kärntemperatur)
Man kan tro att bloggen sover, eller i alla fall att vi som driver den sover. Sanningen är nog att den mest används som receptkälla numera, men visst händer det att vi lagar något som borde få skrivas ner
Mexikansk mat är extremt tacksamt att göra om man vill äta mycket vegetariskt. Det finns så mycket smaker, grönsaker och bönor att man inte behöver något kött
Här är ännu ett recept från min kommande bok om svensk vegetarisk husmanskost. Jag är sämst i världen på att skapa exklusivt content, så jag är på god väg att ge bort hela boken i form av blogginlägg, men va fan