Bakar man ett formbröd eller en limpa kan det vara svårt att veta när brödet är klart. I LCHF-bröd brukar det också vara en hel del ägg för att hålla ihop smeten men det finns äggfria LCHF-bröd för de som är allergiskaeller vill baka utan
Nästa gång kör jag defenitivt kokning av alla och då ska jag göra dem mer likt originalreceptet. Vet inte om det beror på att jag mixtrade lite med ingredienserna
Samtidigt finns det ett stort behov för alla som är diabetiker eller som helt enkelt vill njuta av någon kaka men som vill försöka leva sundare och minskapå sockerintaget
Jag gjorde dubbel sats när jag ändå höll på, det går jättebra att frysa in rattatåj. Dessutom passar den som tillbehör till det mesta, bland annat till födelsedagsmiddagen i lördags då vi åt halloumi- och basilikapanerad kycklingfilé och potatistårta med västerbottenost
WasabisillRabarbersill BrantevikssillÄttarpssillStekt, inlagd sillChili och honungssillHavtornssillCitronsill PortersillIdag är det väder av sorten "rätt som det regnar så kommer det en skur" och vi är inte riktigt överens om vad vi ska fylla dagen med
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Färskpotatis kompletterar tillsammans med vinbräserad färsklök som nästan karamelliseras. Särskilt med skrei blir det en fantastisk liten festmåltid till vardags eller till helgen
Det vete sjutton vad som gav min man inspirationen, men jag tror att en kvalificerad gissning är att det vita matlagningsvinet helt enkelt var slut, och att sherryn fick vara stand in på kort varsel
Vill man prova på annat vis, när man sätter sin deg, kan man tillsätta rumsvarmt fett. Dessutom är det bra att blanda lite ströbröd i fyllningen för att den inte ska rinna ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.