Vi gick längst vattnet och kollade på havet och såhär fint var det. Vi gick tillbaka till vår stuga när solen höll på att gå ner och himlen var så otroligt vacker när vi slog oss ner på altanen igen
att dona bäst jag ville bland hennes lådor. Jag tror faktiskt att det. kommer att bli bra. smet och och knådade ihop sex bullar som jag satte i ugnen på 175. 15 minuter Jag tror faktiskt att det
God glasspaj som är enkel att göra samt att du ej behöver någon glassmaskin. Recept glasspaj med hallon och choklad12 digestivekex3 dl vispgrädde2 msk vaniljsocker100 g phiadelphiaost3 äggulor3 dl rörsocker flor3 äggvitor3 msk hallonsylt med bitar (jag kokade ett par dl frysta hallon med socker (socker efter smak) och använde lite vatten i botten för att hallonen ej skulle brännas i början)80 g mörk fint hackad choklad. 3 msk hallonsylt med bitar (jag kokade ett par dl frysta hallon med socker (socker efter smak) och använde lite vatten i botten för att hallonen ej skulle brännas i början)
Dela chokladen i bitar och lägg i en skål över sjudande vatten. Fudgy cookies200 g mörk choklad 70%75 g smör225 g Muscovadosocker2 äggvaniljextrakt50 g hasselnötter150 g mjölSätt ugnen på 180 grader
jag är inte särskilt bra på att baka och var därför lite oroad inför vad som komma skulle. Baka till högtidsdagar som födelsedagsfrukostar och ät med fikonmarmelad eller någon annan du tycker om
Det finns mycket gott att fylla en tårta med. Lika mycket som man ska planera hur en tårta ska se ut, vilka färger och dekoretioner man ska ha på tårtan, lika viktigt är det att kombinera smaker och färger innuti
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. En perfekt rätt att göra några timmar innan, sätt den bara i kylen så är det bara att plocka fram när gästerna är på plats
sen måste jag baka den en gång till (om nu skapelsen lyckades passera testpanelens stränga och mycket känsliga gourmetmunnar) för att kunna fota den hit till bloggen och därefter måste "någon" äta upp den, ja jag vet, det är inte klokt så tuffa uppgifter man har ibland
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Det är safttider, både för att dricka och göra saft. Mamma använde de sista, träiga, rabarberna på sensommaren för att koka mängder av saft som sedan frös in för att drickas när nästa sommar kom
Men var tusan skulle det rökeriet stå, nere på gården hade det kanske inte blivit någonuppskattat detalj i stadsplaneringen och förmodligen hade Miljö och Hälsa haft en del synpunkter på installationen
Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer. Jag måste erkänna att detta var riktigt jobbigt som förstagångshummerkokare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.