Jag tyckte att de blev lite stora om man tog en hel dumle så jag testade att dela en dumle mitt itu innan gräddning och tyckte att den storleken blev mycket bättre
Tänkte dela med mig av två brödrecept som jag absolut kommer att spara. Jag bakade lite bröd nyligen. Extra plus då det går fort att baka och är lätt att variera
Tyvärr är det i princip omöjligt för mig att avgöra vad som är problemet när det gäller just DIN kost och motion i och med attjag inte kan SE vad du gör
Å vad glad jag blir. En smaksak, så prova dig fram vad som passar just dig bäst. Man kan söta med stevia eller andra sötningsmedel, men jag föredrar honung eftersom det är en naturlig produkt och jag kan tycka att de där sötningsmedlen ibland ger en liten bismak
Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vadjag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vadjag är i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
Något måste bort - men vad. Om nu någon undrar varför vi fortfarande inte bytt spis, så kan jag förklara detta med det faktum att vi haft fullt upp med att sälja vårt lantställe
Det kanske inte var särskilt jättesmart att tacka ja till att baka ännu en bröllopstårta när man inte har något kök att göra det i, men jag har ju en familj som ställer upp så jag behövde inte tacka nej
Älskar att baka speciellt en god paj, vi hittade blåbär i skogen och äpplerna är från äppelträden från tomten, när jag gör paj blandar jag smuldegen i en bunke, brukar inte gå efter recept
Jag har läst olika teorier om detta sätt att äta, där en sida säger att kroppen får vila och rena sig med juicer, smoothies och enkla soppor som är lätt för kroppen att bryta ner med mycket näring
5-25 g jäst500 g kallt vatten, ca 10 grader560 g kärnvetemjöl + lite till toppingen och bakbordet150 g grovt rågmjöl + lite till toppingen50 g solroskärnor75 g torkade aprikoser, hackade i bitar 10 g olivolja14 g salt utan jod. 500 g kallt vatten, ca 10 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.