Skeda över marinaden och se till att fläskfilén täcks ordentligt. Den här kallmarinerade fläskfilén är bra för man kan förbereda den dagen före, det tar inte mycket tid och har man tur så kan man spara den till dagen efter, för den är minst lika god när man kommit hem efter allt midsommarfirande
Skölj ur stekpannan med lite vatten så du får ut alla smakerna och häll i grytan. Man kan tillsätta lite turkisk youghurt straxt innan grytan är klar men vi tycker det är godare att serbvera den brevid
Låt barnen vara med och blanda och smaka - det är gott att göra sin egen müsliblandning. ½ dl vatten. Kungmarkatta)½-1 dl honung½ dl vatten, kokandeev. 1 krm salt som smakhöjare Blanda alla torra ingredienser i en stor bunke, koka upp vattnet och rör i honung och sedan olja
Eftersom jag inte hade något recept utan gjorde allt efter eget påhitt så är receptet sådär lite på en höft, men hörrni gör det här och njut av rätten till en iskall bira eller ett glas porlande bubbel
Precis när jag gått och lagt mig för natten, kom jag på att det glömts av att skrivas inlägg. Eftermiddagen tillbringades hemma med lite enkel matlagning
sen måste jag baka den en gång till (om nu skapelsen lyckades passera testpanelens stränga och mycket känsliga gourmetmunnar) för att kunna fota den hit till bloggen och därefter måste "någon" äta upp den, ja jag vet, det är inte klokt så tuffa uppgifter man har ibland
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.