Blanda den med olja, salt och dill och rosta eller stek den på grillen så att den får gyllene yta. Bryn hälften av smöret så att det får en gyllenbrun ton och börjar dofta kola, ställ åt sidan
I förra veckan lyckades jag övertala min man att återskapa denna fantastiska pastarätt från i våras. Det vete sjutton vad som gav min man inspirationen, men jag tror att en kvalificerad gissning är att det vita matlagningsvinet helt enkelt var slut, och att sherryn fick vara stand in på kort varsel
Den här gången blev det en matig, lite grövre, glutenfri variant, som är lätt att ha att göra med, och som passar jättebra dels att äta som de är, dels att fylla med något smaskigt och kanske gratinera i ugnen
Bulle och islattesatt som en smäck. Vi valde i alla fall att ha vilodag idag. Och det onda i ryggen känns faktiskt lite sådär, så tror att en vilodag är på sin plats
Eftersom jag inte hade något recept utan gjorde allt efter eget påhitt så är receptet sådär lite på en höft, men hörrni gör det här och njut av rätten till en iskall bira eller ett glas porlande bubbel
sen måste jag baka den en gång till (om nu skapelsen lyckades passera testpanelens stränga och mycket känsliga gourmetmunnar) för att kunna fota den hit till bloggen och därefter måste "någon" äta upp den, ja jag vet, det är inte klokt så tuffa uppgifter man har ibland
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.