Hetta upp en stekpanna och bryn fläskkarrén i smör (spara stekfettet till senare). Blanda honungen med chili och kryddor och gnid in köttet med kryddblandningen
Börja med att skära fläskkarrén på längden och skär den sedan i cm-tjocka skivor. Börja med att marinera köttet och sedan gör du allt annat, för att steka köttet går fort
Salladen med krispig bacon och knapriga rostade valnötter fungerade jättefint ihop med ädelostsåsen. Rosta valnötter genom att lägga dem i en het stekpanna utan olja och sväng runt dem tills de börjar få färg
Kantarellsåsen lägger man ovanför fläskkarrénoch toppar med riven ost. Denna rätt är en riktig favorit i vår familj, man kan förbereda den i god tid och bara gratinera rätten när den skall serveras
Skala och klyfta potatisen. Lägg potatisklyftorna på en plåt och ringla över olja. Salta och peppra efter smak och blanda om ordentligt med händerna så att oljan täcker potatisen
Fläskkarré är alltid gott och tillsammans med tomat och svamp en riktig festrätt. Denna rätten kan man göra i förväg och sedan göra klart i ugnen när man skall servera den
Servera till en stekt Fläskkarré med Sallad, Citron och Örtsmör. Kryddat smör och Fransk Grönsaksröra Örtsmör är ett riktigt gott och nyttigt tillbehör till kött eller fisk
Lägg i ugnssäker form med övriga ingredienser och täck med aluminiumfolie. Om du silar av grönsakerna från fläskkarrén, får du maximalt med god sky att hälla över köttet vid serveringen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.