Fläskkarré med ört/tomatsås och kantarellsås
Lolos Matblogg
Lolos Matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 person(er)
  • 200 grader
  • 4 st fläskkarréskivor
  • valfri krydda
  • salt och peppar
  • Riven ost
  • 6 - 8 st mogna tomater, hackade eller hela tomater i burk
  • 2 st torkade tomater, finhackade
  • 4 st vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 färsk lök, finhackad
  • 0,5 dl olivolja
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk råsocker
  • 1 msk balmsamvinäger
  • några droppar tabacso eller torkade chiliflingor
  • färska kryddor efter smak, lite salvia, oregano, timjan, citronmellis, basilika, gräslök och mynta.
  • salt och peppar
  •  
  • Kantarellsås
  • 0,5 liter färska kantareller eller motsvarande frysta ca 2,5 dl 3 dl grädde
  • 1,5 msk vetemjöl
  • ½ st svampbuljong
  • salt och vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.