Servera den grilladefläskkarrénmed rostad färskpotatissallad och vispat brynt smör. Fläskkarré. Ta ut smöret ur kylen och vispa det med en elvisp så att det blir lite luftigt
4 900 g fast potatis 1 msk olja 1 tsk timjan salt och peppar 1 gurka 1 vitlöksklyfta 1 1/2 dl gräddfil 4 skivor fläskkarré 1 tsk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan
Förutom min suveräna brushetta (ödmjuk som vanligt) så blev det grillade kyckling- och grönsaksspett med en härligt pepprig mangosalsa, potatisklyftor och Café de Paris
Blanda dressingen och smaka av med salt och ringla över salladen. Koka pastan och låt den svalna. Blanda fetaost, melon, gurka, körsbärstomater, salladsblad, mynta, kyckling, och pasta i en stor skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.