Rör anklevermoussenmed grönpeppar smidig och lägg den i en spritspåse. Lägg ut skedarpå ett fat, spritsa på moussen och lägg sedan på lök, beta och hela vackra lingon
Häll gärna en grekisk dressing över salladen (ett pulver som finns att köpa i affär och som man blandar med olja och vatten) och låt salladen stå och dra i kylskåpet cirka en timme
Självklart med min absoluta favoritpumpa. Häll i kokosmjölk, låt puttra och i med rikligt med muskot. Ta fram stavmixern och mixa soppan slät, smaka av med salt och peppar
Som påläggpå pizzan valde jag en egengjord tomatsås, rödlök, salami, mozzarella, färska tomater, oliver, hemgjord pesto, ruccola, torkad oregano och olivolja
I den här kombinationen gifter sig både smaker och konsistenser till en magisk förrätt. Servera omedelbartmedanklevermousse, fikonmarmelad och små skivor päron
Servera med en sallad. Eftersom att både hon och jag vill äta gott och nyttigt så försökte jag mig på att göra en nyttigare variant på mammas moussaka påsvenska
Garnera med smält choklad. Cheesecake på browniebotten med smak av jul, blir ca 10-15 bitar. Sätt ugnen på 180 grader och smörj och bröa en springform ca 23 cm. Häll på kakan och grädda i ytterligare ca 45 minuter eller då ostsmetens mitt har stelnat
Det här är ett jättebra recept för dig som vill kunna förbereda middagen i förväg så att ansträningen innan maten står på bordet blir så liten som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.