Anledningen till varför de kallas "Anitas smörgåsbullar" är för att mamma fick receptet av en väninnna vid namn Anita för många år sedan, så så var det med det
billigt ) Vem Anita är vet jag faktiskt inte, men det har alltid varit â€Anitas risrättâ€, tror receptet kommer från farmor, så det får väl fortsätta heta så
Smält smöret. Vispa under tiden ägg och socker vitt och pösigt. Blanda i mjöl och smör i äggblandningen. Häll smeten i en form (ca 20 x 30) som du täckt med bakplåtspapper
F. ö. r. f. l. e. a. å. s. d. n. j. o. b. g. m. h. v. ä. i. t. u. V. 2. k. p. H. c. ,. J. y. D. B. T. ". 5. 3. 1. /. (. ). S. 7. R. G. 9. 8. L. a r. d l
Denna förrätt bjöd min syster Anita på, den var väldigt god. Lite annorlunda och lite "japansk". Tycker du om sushi och wasabi så är jag säker på att du tycker om denna förrätt
Jag är galet svag för chokladkakor, kladdkakor, brownies. Allra godast är de när de blir både knapriga och sega, därför är detta receptet ett av mina bästa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.