Faster Hortensia är en kvinna på Gotland som egentligen heter Inga. Men hon kallar sig alltid Faster Hortensia och när jag fick detta recept av henne för många år sedan så skrev hon "Faster Hortensias inlagda gurka" överst på pappret
Anledningen till varför de kallas "Anitas smörgåsbullar" är för att mamma fick receptet av en väninnna vid namn Anita för många år sedan, så så var det med det
Dom här kakorna bjöd alltid min fina faster Marianne på så det var alltid extra lyxigt. Min mamma brukar göra dom till mig när jag fyller år (förlåt men Mariannes var ett strå vassare
Combine flour, yeast and salt in a large bowl. Stir in water until it’s well combined. Cover with plastic wrap and let stand at room temperature for 3 hours
billigt ) Vem Anita är vet jag faktiskt inte, men det har alltid varit â€Anitas risrättâ€, tror receptet kommer från farmor, så det får väl fortsätta heta så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.