Anledningen till varför de kallas "Anitas smörgåsbullar" är för att mamma fick receptet av en väninnna vid namn Anita för många år sedan, så så var det med det
billigt ) Vem Anita är vet jag faktiskt inte, men det har alltid varit â€Anitas risrättâ€, tror receptet kommer från farmor, så det får väl fortsätta heta så
F. ö. r. f. l. e. a. å. s. d. n. j. o. b. g. m. h. v. ä. i. t. u. V. 2. k. p. H. c. ,. J. y. D. B. T. ". 5. 3. 1. /. (. ). S. 7. R. G. 9. 8. L. a r. d l
Denna förrätt bjöd min syster Anita på, den var väldigt god. Lite annorlunda och lite "japansk". Tycker du om sushi och wasabi så är jag säker på att du tycker om denna förrätt
Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt. Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis
Nu kommer ett hejdundrande gott recept ni verkligen ska lägga på minnet. Detta åt vi tidigare ikväll och jag kan säga att det ligger som bomull i magen just nu
Nyttig och vacker kål. Svartkålen har blivit allt vanligare i grönsakslanden runtom i Sverige. En mycket god, näringsrik och vacker kålsort som odlas mest nere vid Medelhavet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.