dagarna har sprungit iväg i skolavslutningar, bakning av tårtor till kvällens firande av dotterna kandidatexamen och födelsedag, i efterarbete och trevligheter av en sprungen termin, i cykling längs vidsträckta fält och till viss del i dimmig oro över hjärtan som längtar ut och hjärtan som svämmar över
Rökt makrill är bland det bästa jag vet på sommaren. Alldeles ljummen ska man äta den. Här kommer min pappas goda recept på rökt makrill och det är så jag alltid äter den
Hon sa att ”det är fantastiskt att du kan ge dina barn nagot sött som är näringsrikt för deras hjärnor och kroppar med hälsosamma enkelomättade fetter, utan att vara aggressivt mot deras tänder
Servera med ett aggressivt lantligt rödvin. 1. Tokenkel och jättegod tomatsås Du gör den på burktomat och behöver bara tillföra en vitlöksklyfta, ett glas vin och lite olivolja (även om du gärna får bättra på umamin och sältan med en sardellfilé eller två)
Nu blir det uppryckning, cykling, yogasväng och sedan landar jag nog i soffan och glor på "mello". Filurade vad jag skulle göra med en öppnad påse grönkål, soppa på kålen åt vi för några dagar sedan och det är ju så himla gott, med ägghalvor och lite bacon på toppen
Gröp ur avokadoköttet och mosa aggressivt tills det inte längre rör sig. Om man är lika smart som jag så gör man det man är bäst på själv och låter matindustrin stå för resten
”Men jag använder inget avfettningsmedel, jag bara spolar av gruset” – och det är nästan värre, för då finns det inte ens ett nedbrytbart ämne som fångar upp gifterna på bilen, kopparpastan från däcken, bromsbeläggens avlagringar…det här är otroligt aggressiva, långlivade och mycket spridningsbenägna miljögifter
Aggressiv. Hittade återigen en mycket intressant medicins artikel om de aminosyror som vi har brist på eftersom vi är så dåliga på att äta annat än helmuskelkött och missar det där nyttiga som vi idag anser är äckligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.