Fördelen med att göra sina egna är att det är lätt att smyga i saker som man kanske inte gillar att äta direkt som de är, men som passar bra i en fräsch och nyttig smoothie där man har många andra goda smaker
Lite olja att smörja formen med. Smörj silikonformarna med lite olja. Lite olja att smörja formen med. 10 gelatinblad. 3 tsk Julkrydda (jag gjorde min egen och receptet hittar ni här). 10 gelatinblad 1 dl Dan Sukker Glykossirap. 3 tsk Julkrydda (jag gjorde min egen och receptet hittar ni här)
Stek halloumin. Kycklingsallad med lufttorkad skinka och halloumiRecept för 2 personer2 st kycklingfiléer6 st körsbärstomaterSallad2 tomater1 paprika Gurka1 paket lufttorkad skinka1 paket halloumi OliverSmörSalt/SvartpepparSås. Kycklingsallad med lufttorkad skinka och halloumiRecept för 2 personer
Receptet är inriktat mot LCHF men det går jättebra att äta även om man inte följer något särskilt förhållningssätt, det är en riktigt god middag helt enkelt med Lax, Broccoli, Bacon & Hollandaisesås
400 g halloumi. 1en god salladRiv halloumi och morötter grovt. 1Blanda alltsammans i en bunke tillsammans med resten av ingredienserna. Värm upp en stekpanna med smör och bryn biffarna i 3–4 minuter på varje sida, eller tills de har fått vacker färg. 1Garnera eventuellt biffarna med timjan och servera sedan tillsammans med potatismos och sallad
Blanda pastan med såsen. Toppa med ost och persilja. 150 g halloumi. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 dl Kelda® pastasås portabellosvamp&ost 300 g pasta penne ½ zucchini 3 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 krm svartpeppar 1 krm salt 150 g halloumi 2 msk hackad färsk persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.