Stek halloumin. Kycklingsallad med lufttorkad skinka och halloumiRecept för 2 personer2 st kycklingfiléer6 st körsbärstomaterSallad2 tomater1 paprika Gurka1 paket lufttorkad skinka1 paket halloumi OliverSmörSalt/SvartpepparSås. Kycklingsallad med lufttorkad skinka och halloumiRecept för 2 personer
400 g halloumi. 1en god salladRiv halloumi och morötter grovt. 1Blanda alltsammans i en bunke tillsammans med resten av ingredienserna. Värm upp en stekpanna med smör och bryn biffarna i 3–4 minuter på varje sida, eller tills de har fått vacker färg. 1Garnera eventuellt biffarna med timjan och servera sedan tillsammans med potatismos och sallad
Blanda pastan med såsen. Toppa med ost och persilja. 150 g halloumi. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 dl Kelda® pastasås portabellosvamp&ost 300 g pasta penne ½ zucchini 3 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 krm svartpeppar 1 krm salt 150 g halloumi 2 msk hackad färsk persilja
Riv halloumin på rivjärn, blanda med övriga ingredienser, forma till biffar och stek. Jag åt mina med enbart grönsaker, men för er som vill ha potatis till så passar ju det utmärkt också
Toppa sedan med en god tomatsås och väj valfri topping, och grädda igen tills pizzorna är gyllene. 3 dl riven halloumi. Lägg smeten på en bakplåt med bakplåtspapper, forma till 2 runda bottnar, ca 1 cm tjock. 3 dl riven halloumi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.